Ciència i Consciència

Sobre el blog

Ciència i Consciència neix enmig del confinament col·lectiu amb motiu de la pandèmia pel COVID-19. Sorgeix en un moment d’introspecció individual i sacsejada col·lectiva, quan moltes veus s’aixequen cridant a la reflexió. Emergeix per a contribuir al fet que el nostre clam interior i social no es perdi, amb l’esperança que la crisi es converteixi en una veritable oportunitat personal i col·lectiva, un punt d’inflexió en les nostres vides.

Des de l’egoisme cap a l’empatia, des de l’individualisme envers la cooperació, des del balafiament moral i material cap a la cerca d’una ruta sostenible per a nosaltres i el planeta.

El Centre Mediterrani d’Investigacions Marines i Ambientals (CMIMA-CSIC), seu de l’Institut de Ciències del Mar  i la Unitat de Tecnologia Marina, és el major nucli de coneixement marí de tota Espanya i el Mediterrani. Es tracta d’un pol de coneixement localitzat en el ple centre de Barcelona i fermament arrelat en el seu teixit social, amb un compromís professional i personal per la recerca i el respecte cap al nostre entorn i el desenvolupament sostenible.

Des del CMIMA, l’ICM i la UTM, us convidem a contribuir i participar en el bloc Ciència i Consciència.