Qui som

Els científics som uns apassionats del nostre treball i ens encanta donar a conèixer el que fem, com ho fem i per què.

En ICMDivulga trobareu informació sobre la recerca que es desenvolupa a l’Institut de Ciències del Mar, les campanyes oceanogràfiques en les quals participen els nostres investigadors i altres activitats i projectes organitzats pel centre dirigits al món educatiu i al públic general (esdeveniments, tallers, cursos, exposicions, portes obertes, ciència participativa).

 

 

Totes les nostres actuacions estan encaminades a fomentar
l’interès i el coneixement dels nostres mars i oceans
i de la ciència en general

 

 


icono_buzon
Per a qualsevol consulta, pots escriure’ns a través de la nostra bústia:
icmdivulga@icm.csic.es

Consulta el calendari d’esdeveniments de l’ICM o el nostre twitter.

Elisabetta Broglio

Ha sigut la responsable de l’Àrea de Divulgació i Comunicació Científica de l’Institut de Ciències del Mar entre 2004 i 2016.

Directora de ICMDivulga, coordinadora general del projecte de ciència ciutadana Observadors del Mar, ha organitzat any rere any esdeveniments, Portes Obertes, estands en les Fires de Ciències, tallers i projectes amb escoles.

Comissaria de les exposicions ZOOM SUBMARÍ, VIURE I TREBALLAR EN EL GEL, VINT ANYS DE RECERCA POLAR, MICROORGANISMES MARINS D’APROP, EXPEDICIONS CIENTÍFIQUES ALS OCEANS, EL QUE DARWIN NO VA PODER VEURE, OBSERVADORS DEL MAR: LA TEVA MIRADA ÉS EL CANVI.

Va ser també la responsable de la web nova de l’ICM, de l’elaboració de notícies i contacte amb els periodistes i xarxes socials.

Doctora en Ciències del Mar, abans de la seva etapa de comunicadora científica, va desenvolupar la seva tesi doctoral sobre zooplancton marí a l’ICM.

María Vicioso

Graduada en Biologia per la Universitat de Màlaga. Durant els meus anys d’universitat, vaig ser cofundadora de l’associació Empyria per a la divulgació científica i el pensament crític, aquesta experiència em va servir per iniciar-me en la comunicació de la ciència i decidir triar la divulgació com a professió.

Actualment treballo a l’Àrea de Divulgació de l‘ICM, formo part de l’equip d‘ICM Divulga i de la plataforma de ciència ciutadana Observadors del Mar.