El Mar a Fons

Vídeos i activitats didàctiques sobre el mar

«El mar a fons» és un projecte creat i desenvolupat en col·laboració entre l’Institut de Ciències del Mar i l’Obra Social “La Caixa”.

Aquest projecte apropa el coneixement sobre els mars i oceans a l’àmbit educatiu mitjançant diverses propostes didàctiques.

El Mar a Fons ofereix recursos nous i vistosos sobre el medi marí. La plataforma virtual dóna accés a molts videos espectaculars acompanyats de guies didàctiques per veure i estudiar, tant a l’aula com a casa, com són i com es comporten els organismes marins, el mitjà en el qual viuen, els ecosistemes que existeixen en el mar o quin és l’impacte humà en aquest entorn. Tot el material didàctic es complementa amb propostes d’activitats de recerca amb protocols de mostreig i anàlisi de diferent grau de complexitat que poden utilitzar els docents i educadors. Així, els estudiants tindran al seu abast els instruments per estudiar el plàncton o construir un petit escull artificial amb materials senzills. A través de la pàgina web, els participants intercanvien resultats, impressions, idees i materials, creant un enriquidor diàleg entre alumnat, professorat i investigadors.

Entra al web i descobreix tot el seu contingut!

elmarafons.icm.csic.es

Viu una experiència única: baixa en un submarí al fons del mar!