BIOMARATÓ MARINA 2020

Ciutats AMB vida (City Nature Challenge)

Què és la Biomarató?

La Biomarató es troba dins del City Nature Challenge, una competició amistosa entre més de 200 ciutats de tot el món que té per objectiu aconseguir el nombre més elevat d’observacions de biodiversitat en un espai i temps determinat.

Guanyarà la ciutat que aconsegueixi fer més observacions, trobar més espècies diferents i animar a més participants!

Participa en la Biomarató Marina

Quants éssers vius ets capaç de trobar i fotografiar sota l’aigua?

En el marc de la Biomarató, l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) i Anèl·lides Serveis Ambientals Marins organitzen per tercer any consecutiu la Biomarató Marina a les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Participa en la Biomarató Marina 2020! [Activitat ajornada fins al juny]

 

Pots participar en la Biomarató Marina de diferents maneres: 1) de forma individual, 2) com a organització o entitat, 3) fent difusió de l’esdeveniment i 4) ajudant a identificar espècies durant el concurs.

1) De forma individual:

> Inscriu-te a les activitats organitzades: 

Sortides d’esnòrquel i submarinisme

Inscriu-te i participa de manera gratuïta en les diverses sessions d’esnòrquel i submarinisme que tindran lloc durant la Biomarató Marina,

DATES:  juny de 2020 *per confirmar*

LLOC: Platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Inscripció gratuïta.
Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible!

ORGANITZADORS: Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) i Anèl·lides Serveis Ambientals Marins
COL·LABORADORS: Cos4Cloud (projecte coordinat per ICM-CSIC), El Centre de la Platja, Ajuntament de Badalona, Ajuntament de Barcelona, FECDAS i Oceanicos.

> Capbussa’t i fes observacions!

  1. Registra’t a Natusfera des de l’ordinador o amb l’app (disponible per a Android i per a iOS).
  2. Busca éssers vius a les platges de la teva ciutat
  3. Fes-los una fotografía
  4. Comparteix les teves fotografies a Natusfera

Totes les espècies valen, sigui quina sigui la seva abundància o raresa i encara que no siguin natives. I totes les observacions serveixen, encara que siguin de la mateixa espècie en llocs diferents. Això sí, espera’t a fer-ho al juny perquè sumin al comptador de la Biomarató! Per a més informació, omple aquest formulari.

 

2) Si ets una organització o entitat

Si vols muntar un esdeveniment dins de la Biomarató Marina al teu municipi, posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari. T’enviarem material informatiu sobre com fer servir Natusfera i fins i tot podem donar-vos un petit taller de formació perquè us familiaritzeu amb Natusfera.

 

3) Fes difusió de l’esdeveniment

També pots col·laborar fent difusió de l’esdeveniment, ja sigui per Internet o en persona. Omple aquest formulari i et passarem el material per poder fer-ho.

 

4) Ajuda a identificar observacions

Si ets un apassionat de la biodiversitat i el mar, pots ajudar a identificar observacions durant l’esdeveniment. Després de les activitats de recull de biodiversitat, continua atent a Natusfera a les observacions que sol·licitin ajuda per ser identificades.

Per a més informació, omple aquest formulari.

Tens dubtes?

Envia’ns un correu electrònic i et contestarem el més aviat possible